AMASYA / SULUOVA - Suluova Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında başlayan ve Pilot Okul olarak çalışmalarını yürüttüğümüz "okulumda Sağlıklı Besleniyorum proğramı"kapsamında 9. sınıf öğrencilerimize Okul Proje koordinatörü Nursel Öker AKTAŞ tarafından;Okulumda Sağlıklı Besleniyorum proğramı tanıtımı,Okul çağı çocuklarda sağlıklı beslenme ve Fiziksel aktivitenin önemi ,Geleneksel Çocuk Oyunları eğitimleri verildi.Eğitim içeriklerine https://sağliklibesleniyorum.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz

Kas

"Okulumda Sağlıklı Besleniyorum"Projesi çerçevesinde Öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak,Fiziksel Aktivite ve Sağlıklı Beslenmenin önemine dikkat çekmek için her perşembe 3. ders saati tüm okul olarak önce Beden Eğitimi Öğretmeni Erol UYAR eşliğinde egzersizimizi yapıp sonra Meyve saati etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Okul olarak sloganımız;DOĞRU YİYECEK+FİZİKSEL AKTİVİTE=SAĞLIKLI GENÇLİK.

Ekm

Suluova Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak yürüttüğümüz "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi "kapsamında fiziksel aktivitenin önemini vurgulamak için "100 yıl Cumhuriyet"temalı yürüyüşümüzü  gerçekleştirdik.Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 Öğretim yılında Okulumda Sağlıklı besleniyorum proje çalışmalarına "Doğru Yiyecek,Sağlıklı Gençlik"sloganı ile devam ediyoruz.Okulumda sağlıklı besleniyorum proje afişleri ,sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite konulu duvar gazetesi ve afişler okul panolarına ,yemekhaneye asıldı.Mevsimsel taze ve doğal ev yemekleri ile beslenmenin önemini vurgulamak için öğrencilerimizle sınıf bazında öğle yemekleri düzenlendi.Okulumda Sağlıklı Besleniyorum projemizle öğrencilerimizin;

Ekm

Okulumuz Sağlık Temizlik ve Beslenme Kulübü Öğrencileri ve Kulüp Rehber Öğretmenleri Hilal ÖZER in koordinesinde 15 Ekim Dünya El Yıkama Günü kutlandı.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Mart ayı içerisinde "Değerler Eğitimi"çalışmalarımızda konumuz Vatanseverlik 'ti Bu hafta aynı zamanda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler haftasına denk geldiği için Okulumuz Öğrencileri ve Öğretmenimiz Hakan KAYMAK tarafından Belediye Mezarlığı içerisinde bulunan Şehitliğimiz ziyaret edildi. Vatanseverlik Temasına da en güzel yakışan çalışma bu olduğu için Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize İçtenlikle teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilaycı olmak için çok önemli nedenlerimiz var Çünkü sevdiklerimizle yaşayacağımız güzel günlerimiz var.Sağlıklı ve Huzurlu bir hayat sürme hayalimiz var Bağımlılıktan korumamız gereken insanlığımız,ülkemiz var...

İyi ve Sağlıklı yaşam için Tütün,Alkol,Madde,Kumar ve Teknoloji bağımlılığıyla mücadele ediyoruz.

İş Sağlığı ve Kulübü Öğretmenlerimiz

Etkinliği Düzenleyen İş Sağlığı ve Güvenliği kulübü öğretmenleri Nursel Öker AKTAŞ ve Aynur YILDIZ'a teşekkür ederiz